Mikä on nimesi:
Jouni Heikinheimo

Yritys ja sen toimiala:
Gelecta Finland Oy on hightech-laitteiden vaativien kuori- ja mekaniikkaosien ratkaisutoimittaja, luotettava kumppani tuotekehitys-, valmistus- ja hankintaprosesseissa.

Toimenkuva ja työtehtävät:
Myyntijohtaja, 1.1.2023 alkaen toimitusjohtaja. Pääasiallisina työtehtävinä ovat uusasiakashankinta, asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja kehittäminen, valmistuskumppanuuksien prosessikehitys.

Koulutus/tutkinto:
DI, valmistustekniikka

Kokemuksesi muovialalta:
Suomi oli kännykkäboomin kynnyksellä, kun sain mahdollisuuden liittyä Eimon nuorten ammattilaisten riveihin, ensin tuotannon ja pian sen jälkeen myyntijohdon tehtäviin. Eimo oli upea työyhteisö tarjoten työn ohessa laajasti koulutusta, jota edelleen päivittäin hyödynnän. Vaativa muovimekaniikka tuli Eimossa tutuksi 12 vuoden aikana tarjoten laajaa näkemystä sopimusvalmistuksen alalta. Ennen Gelectaan liittymistä 2009 toimin myyntijohdon tehtävissä mm. Fiboxin sopimusvalmistusyksikössä. Lähes kolmenkymmenen työvuoden jälkeen en edelleenkään osaa operoida ruiskuvalukonetta tai suunnitella ruiskuvalumuottia mutta asiakkaitteni luottamus ja positiivinen palaute motivoivat minua joka päivä kehittämään itseäni ja yritystämme vastaamaan alan muuttuviin tarpeisiin.

Mikä sai sinut liittymään Muoviyhdistyksen jäseneksi?
Mahdollisuudet verkostoitua ja hyödyntää yhdistyksen tarjoamaa koulutusta.

Mihin toimintaan aiot osallistua ja mitä odotat Muoviyhdistykseltä?
Haluan osallistua tilaisuuksiin ja koulutuksiin, jotka edistävät alamme kilpailukykyä alati kiristyvillä markkinoilla. Odotan innovatiivista ja aktiivista toimintaa, uusia näkökulmia perinteiseen teolliseen valmistamiseen.

Terveisesi MuoviPlast-lehden lukijoille:
Jatkuva parantaminen on menestyksen edellytys. Tehdään se yhdessä.