Kemiantekniikan insinööri ja laatu- ja ympäristöjohtamisen tradenomi Mirja Juslin on valittu Muoviyhdistyksen uudeksi toimitusjohtajaksi.  Hän aloittaa tehtävässä viimeistään marraskuussa 2022 ja saa perehdytyksen tehtävään nykyiseltä toimitusjohtajalta Vesa Taitolta.

Mirjalla on vakuuttavat näytöt eri yritysten laatujärjestelmien rakentamisesta, sekä yritysten toiminnan kehittämisestä, myös muovialalla. Tällä hetkellä hän toimii Kuehne+Nagel Oy:n laatupäällikkönä (QSHE). Mirja on myös menestyksekkäästi hankkinut kaupallista osaamista ja osoittanut verkostoitumiskykyjään muussa yritystoiminnassa. 

”Toivotamme Mirjan tervetulleeksi Muoviyhdistyksen toimitusjohtajaksi. Odotamme yhteistyötä suurella innolla yhdistyksemme toiminnan edelleen kehittämiseksi”, sanoo Muoviyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Fredrik Snellman.

 ”Upeaa päästä tekemään työtä tällaisen historiallisen, mutta silti dynaamisen yhdistyksen eteen. Odotan lukuisia tapaamisia ja mielenkiintoisia keskusteluja jäsenten kanssa. Olen valmis tuomaan koko laajan osaamiseni Muoviyhdistyksen käyttöön ja tavoitteenani on lopulta tuoda koko muovialalle uusia näkökulmia ja kehitysmahdollisuuksia. Mielessäni on jo risteillyt muutamia ajatuksia mahdollisista kehitysprojekteista. Odotan jo kovin, että syksy tulee ja pääsen hyppäämään mukaan”, kertoo Mirja Juslin.