Muoviyhdistyksen vuoden 2021 sääntömääräinen syyskokous pidettiin Helsingin Messukeskuksen Siipi-kokoustiloissa 24.11.2021. Kokouksessa käsiteltiin ja päätettiin säännöissä määritellyt asiat kuten toimintasuunnitelma, meno- ja tuloarvio sekä hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinnat.

Syyskokous hyväksyi yksimielisesti kokouksessa esitellyn toimintasuunnitelman ja budjetin. Muoviyhdistyksen jäsenmaksut päätettiin pitää samoina. Hallituksena puheenjohtajana kolme vuotta toiminut ja hallituksessa yhteensä viisi vuotta toiminut Tomi Villilä ei ollut enää tulevalle kaudelle lupautunut. Tomi kiitti seuraavan päivän Ruiskuvalupäivien puheenvuorossaan kaikkia menneestä kaudestaan. Uudeksi puheenjohtajaksi ehdotettiin Distrupol Nordicin Fredrik Snellmania, joka valittiin yksimielisesti. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Markus Paloheimo / Sytyte Oy, Vesa Palojoki /ABB Oy ja Markku Hirn / EM-Kone Oy. Uusien jäsenten hallituskausi kestää kolme vuotta (2022-2024).

Vuoden 2021 tilintarkastajaksi valittiin KHT Katja Kuosa-Kaartti ja varatilintarkastajaksi HT Markku Heikkilä. Toiminnantarkastajaksi valittiin Esko Yrjölä ja varalla on Pertti Salonen.

Syyskokoukseen ja Ruiskuvalupäiville osallistuneilla oli mahdollisuus osallistua myös illalliselle, joka houkutteli syyskokousta huomattavasti enemmän väkeä. Ilta sujui rennoissa tunnelmissa, kun ihmiset pääsivät pitkästä aikaa viettämään iltaa kasvotusten.

Vesa Taitto