Muoviyhdistys ry piti sääntömääräisen syyskokouksensa Lahdessa 21.11.2018. Kokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma, tulo-ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenterivuodelle. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Tomi Villilä, Sartorius Biohit Handling Oy (kuvassa vasemmalla). Tomi Villilällä oli vuosi jäljellä hallituskautta ja hänen tilalleen hallituksen jäseneksi valittiin Jari Ketomäki vuodelle 2019.

Uusia hallituksen jäseniä ovat 1.1.2019 alkaen (kuvassa oikealta) Mikko Ketonen / Engel Finland Oy, Marko Laaksonen / Laukamo Group Oy, Pirjo Pietikäinen / Muoviteollisuus ry ja Pertti Salonen / Serres Oy . Uusien jäsenten hallituskausi kestää kolme vuotta (2019-2021), paitsi yhden jäsenen osalta kausi kestää kaksi vuotta (2019-2020). Uusi hallitus päättää ensimmäisessä kokouksessaan, kenen kausi kestää kaksi vuotta.