Vuosi 2017 on alkanut ja talouden mittareissa näkyy positiivisempia merkkejä. Toivotaan, että tämä lupaa hyvää myös meille muovialan parissa toimiville tahoille.

Muovia kohtaan on käynnissä negatiivissävytteinen kampanja ja tästä syystä olisi hyvä saada mediaan myös positiivisia näkemyksiä muovien hyödyllisyydestä. Tämä on aihe, johon jokainen meistä voi omalta osaltaan vaikuttaa.

Muovialan työpaikkojen määrä on ollut useina vuosina laskusuunnassa. Siitä samasta syystä myös yhdistyksen jäsenmäärä on laskusuunnassa. Tosin ei samalla kulmalla kuin työpaikkojen määrä. Tähän yhdistyksen hallitus pohti ratkaisuja viime syksynä. Ajatus on, että alamme rekrytoida jäseniä muovialan yritysten asiak­kaista ja suunnittelutoimistoista jne. Toivotaan, että pääsisimme tässä liikkeelle mahdollisimman nopeasti, jo tämän kevään aikana. Tällä hetkellä yhdistyksessä on 1279 jäsentä.

Yhdistyksen nettisivut on saatu uudistettua. Pyrimme tuomaan sinne vielä lisää toimintoja ja siinä tarvitsemme teidän apuanne. Eli, tutustukaa sivuihin ja antakaa kehityskommentteja.

Toivotan menestyksellistä vuotta 2017. Osallistukaa sankoin joukoin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Terveisin,

Jari Ketomäki
hallituksen puheenjohtaja