Tapahtuma peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Uusi mahdollinen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin tänä vuonna.

On kaikkien yritysten etu pyrkiä parantamaan suomalaisten muoviteollisuusyritysten kilpailukykyä. Meidän kannattaa jakaa tietämystämme ja kokemuksiamme ja oppia yhdessä. Kaikilla on kokemusta, osaamista ja käytännön toimivia esimerkkejä. Lähde mukaan kehittämään suomalaista osaamista ja opi samalla itsekin. Pienikin oivallus voi tuottaa suuret säästöt tehtaallasi. Ohjelma on jaettu neljään eri kokonaisuuteen ja kunakin aamu- ja iltapäivänä keskitytään yhteen aiheeseen. Tarkoituksena on välttää luennointia ja suosia aktiivista keskustelua.

Paikka:              Vierumäki Resort Hotel

Aika:                  9.-10.6.2020

Tiistai 9.6.2020

09:00                 Aamupala

09:30                 Vesijäähdytysjärjestelmien ja jäähdytysveden laadun merkitys kannattavuuteen

Erkka Mäkinen / Nalco Finland Oy ja Tomi Villilä / Sartorius Biohit Handling Oy

12:30                 Lounas

13:30                 Keinoja parempaan energiatehokkuuteen

Jussi Sundberg / Jusuco Oy ja Tomi Villilä

16:30 –              Ensimmäinen päivä päättyy. Keskustelu voi jatkua vapaammissa merkeissä

Keskiviikko 10.6.2020

08:30                 Aamukahvit

09:00                 Raaka-aineen kuivaus ja sen hallinta

Markku Hirn / EM-Kone Oy

11:30                 Lounas

12:30                 Tehokas värin ja materiaalin vaihto

Sanna Piispa / Telko Oy ja Erik Lähteenmäki / Polymerik Oy

15:30                 Toinen päivä päättyy

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Tomi Villilä

Hinta: 120 eur (sähköpostissa painovirhe 100 eur) / hlö sisältäen
– aamupalan ensimmäisenä päivänä
– lounaat molempina päivinä
– kahvitukset molempina päivinä

Jos osallistuu vain yhtenä päivänä, hinta on 60 eur.

Majoitus:Work shop- vierailla on mahdollisuus yöpyä Vierumäki Resort Hotellissa seuraavin hotellihuonehinnoin:
– 86 € / 1 hh
– 102 € / 2 hh

Varaukset: myynti@vierumaki.fi tai 0300 870 870. Mainitse kiintiökoodi GRP00024114

Ilmoittaudu work shopiin Niina Leskiselle viimeistään 8.5.2020 mennessä sähköpostitse niina.leskinen@muoviyhdistys.fi