Muoviyhdistys ry järjestää jäsenilleen matkan K-Messuille Düsseldorfiin 16.-19.10.2019.

Tässä vaiheessa on mahdollista varata matka ainoastaan kahden hengen huoneissa, jotta mahdollisimman moni pääsee matkalle mukaan.

Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Matka-aikataulu:

• ke 16.10.2019  AY1391  Helsinki – Düsseldorf  07.40 – 09.10
  • la 19.10.2019  AY1396  Düsseldorf – Helsinki  18.50 – 22.10

Messuille siis mahdollista mennä neljänä päivänä (ke, to, pe, ja la)

Hotelli:

Ibis Hotel Düsseldorf City.

Hotellin sijainti on erinomainen Düsseldorfin keskusrautatieasemalla, josta on suora metroyhteys messuille.

Tarjolla on rajoitettu määrä paikkoja joko kahden hengen erillisvuoteissa tai parivuoteessa.

Matkan hinta 1250 EUR + alv.

Matkan hinta sisältää:

• lennot
  • hotellimajoituksen kolmeksi yöksi aamiaisella

Matkan hintaan eivät sisälly:

• Messuliput
  • Muoviyhdistyksen järjestämiä kuljetuksia Düsseldorfissa. Lentokentältä messuille (3 km) ja sieltä takaisin on messujärjestäjien nonstop bussikuljetukset ja taksien saatavuus on hyvä. Hotelliin ja messuille pääsee suoralla metrolinjalla.

Peruutus- ja maksuehdot:

• 50 % matkan hinnasta, jos peruutus 15.4.2019 tai sen jälkeen
  • 100 % matkan hinnasta, jos peruutus 12.6.2019 tai sen jälkeen

Matkasta maksetaan 650 EUR + alv ennakkomaksu 15.4.2019 mennessä.

Sitovat ilmoittautumiset 12.3.2019 mennessä  niina.leskinen@muoviyhdistys.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja vesa.taitto@muoviyhdistys.fi tai 040 486 0676

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Etsimme myös muita majoitusvaihtoehtoja, mutta tämän parempaa pakettia ei todennäköisesti tule jatkossa tarjolle.

Mahdollisesti myöhemmin myyntiin tulevissa matkoissa toisiin hotelleihin voi olla tiukemmat peruutusehdot ja ennakkomaksu voi tulla maksuun välittömästi varauksen jälkeen. Myös matkan hinta voi olla jatkossa korkeampi ja hotellin sijainti huonompi.

Yllä mainittuja hotellihuoneita myymme yhden hengen huoneina vain siinä tapauksessa, että emme saa myytyä näitä kahden hengen huoneina.