Muoviammattilaisten hedelmällinen tapaamisfoorumi

MuoviSki on suurin muoviammattilaisten vuosittainen tapaaminen Suomessa. Osallistujia on viime vuosina ollut hieman alle sata henkilöä. MuoviSki on suurin vuosittainen muovialan seminaari Suomessa.

Formaatti:

Aamupäivät hyödynnetään verkottumalla alan ammattilaisten kesken.

Perjantaina päivällä ja alkuiltapäivästä pidetään laskettelukisan vapaat harjoitukset väliaikatarkkailulla.

Lauantaina kilpaillaan MuoviSkin laskettelumestaruuskilpailu. Iltapäivisin on huippuajankohtaisia asiantuntijaluentoja.

Luentojen ja ohjelman ulkopuolista aikaa on muilta osin hyvä hyödyntää yritysten välisten yhteistyösuhteiden tuloksekkaaseen luomiseen ja ylläpitoon.

Luento-ohjelma vahvistuu tammikuun alkupuolella. Jäsenet saavat lisätietoa sähköpostitse.

Seminaarihinta:

• Jäsenille 850 € + alv
  • Ei-jäsenille 945 € + alv
  • Yhden hengen huoneesta lisämaksu 170,- + alv.

Hinta sisältää ohjelman mukaisen toiminnan, ohjelmassa mainitut bussikuljetukset, majoituksen kahden hengen huoneessa sekä lennot pääryhmän mukana.

Laskutus seminaarin jälkeen.

Sitovat ilmoittautumiset 31.12.2017 mennessä osoitteeseen: niina.leskinen@muoviyhdistys.fi

Lisätietoja: vesa.taitto@muoviyhdistys.fi

Mahdollisessa peruutus tapauksessa:

• lentojen ennakkomaksua ei palauteta
  • 5.1.2018 jälkeen tehdysitä peruutuksista veloitamme kuluina 50% matkan hinnasta
  • 23.1.2018 jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme kuluina 100% matkan hinnasta