Ti 24.09.2019 09:30-12:30

Paikka: Mars, Seminaarikeskus 2. krs

Muovien ominaisuuksien ansiosta muovituotteet ovat lyöneet itsensä läpi kaikilla teollisuuden aloilla. Kaikkien muovituotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on paljon muuttujia, jotka pitää huomioida vastuullisen ja kustannustehokkaan tuotteen aikaansaamiseksi. Markkinoilla on paineita uusiin materiaalivaihtoehtoihin ja uusien valmistusmenetelmien avulla voidaan saada joustavuutta tuotekehityksen nopeuttamiseksi. Muottien hankinnassa pitää ymmärtää tuotevaatimusten ja kappalemäärän vaikutus tuotteen kokonaiskustannukseen. Vain kilpailukykyinen tuote voi tuoda yritykselle lisää kannattavaa liikevaihtoa.

Seminaarin aikataulu

9.30 Seminaarin avaus
toimitusjohtaja Vesa Taitto, Muoviyhdistys ry
9.40 Kestävän kehityksen materiaalit
Business Development Manager Kimmo Liinamaa, Telko Oy
10.20 Ainetta lisäävän valmistuksen mahdollisuudet
toimitusjohtaja Dan Björklöf, Ajatec Prototyping Oy
11.00 Ei #*%tana, miten kallis muotti! Tyssääkö uusi muovituote muottiin?
toimitusjohtaja Jyrki Gröhn, Greenfox Oy
11.40 Ruiskuvalulla massasta massia – ekologisesti vai kustannustehokkaasti?
toimitusjohtaja Wille Viittanen, Wiitta Oy
12.20 Keskustelu / seminaarin päätös

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja siihen ei ole ennakkoilmoittautumista.

Lisätiedot: Vesa Taitto / Muoviyhdistys r, p. 040 486 0676, vesa.taitto@muoviyhdistys.fi