Muoviyhdistys järjestää perinteiseen tapaan messumatkan Fakuma 2017-messuille. Lähde mukaan. Vielä on muutama paikka jäljellä.

Matkaohjelma pääpiirteittäin

17.10. Klo 7:55-9:40 lento Helsinki-Zürich. Lentokentältä bussikuljetus messuille Friedrichshafeniin. Messuilla ryhmällemme räätälöityä omaa tutustumisohjelmaa. Omaan tahtiin messuihin tutustumista. Messujen jälkeen messubussikuljetus Holiday Inn Express Singen Bodensee-hotellille.

18.10. Aamiaisen jälkeen hotellilta messubussikuljetus messuille. Messuilla ryhmällemme räätälöityä omaa tutustumisohjelmaa. Omaan tahtiin messuihin tutustumista. Messujen jälkeen messubussikuljetus hotellille.

19.10. Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus. Messubussikuljetus hotellilta messuille. Bussikuljetus messuilta Zürichiin. Klo 19:10-22:50 lento Zürich-Helsinki.

Matkan hinta on kahden hengen huoneessa 625 € ja yhden hengen huoneessa 775 €. Hintoihin lisätään alv 24%.

Matka sisältää ohjelman mukaisen toiminnan, ohjelmassa mainitut bussikuljetukset, lennot sekä matkanjohtajan palvelut.

Matka on tarkoitettu Muoviyhdistyksen jäsenille.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan niin kauan kuin on paikkoja jäljellä.

lmoittaudu Niina Leskiselle: niina.leskinen@muoviyhdistys.fi

Peruutuskulu 100%, mikäli jonossa ei ole ketään tai ei tule kukaan tilalle.

Paikkoja on 75 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa paikkasi pikaisesti, edellisillä kerroilla paikat loppuivat kesken!

Muoviyhdistys ry:n omistama MY Muovi Oy järjestää messumatkan yhteistyössä, EM-Kone Oy:n, ENGEL Finland Oy:n, Jusuco Oy:n ja WIBA Finland Oy:n kanssa.