Fakuman messut järjestetään Bodensee-järven rannalla, Saksan Friedrichshafenissa.
Fakuma on erittäin korkealle arvostettu ruiskuvalun erikoismessu.

MATKAOHJELMA:

12.10.2021

Klo 7:55 –9:40 lento Helsinki-Zürich. Lentokentältä bussikuljetus messuille Friedrichshafeniin. Omaan
tahtiin messuihin tutustumista. Messujen jälkeen bussilla hotelleihin Bregenziin.

13.10.2021

Aamulla bussikuljetus hotelleilta messuille.
Omaan tahtiin messuihin tutustumista. Messujen jälkeen messubussikuljetus hotelleille.

14.10.2021

Aamulla huoneiden luovutus ja bussikuljetus hotelleilta messuille. Bussikuljetus messuilta Zürichiin.
Klo 19:10 –22:50 lento Zürich-Helsinki.

Messupäivien tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähtijöille myöhemmin.

MATKAN HINTA:
Kahden hengen huoneessa 785 eur.
Hotelli Ibis Bregenz 3
Kahden hengen huoneissa erilliset sängyt.
Yhden hengen huoneessa 950 eur.
Hotelli Ibis Bregenz 3 tai Messmer Hotel am Kornmarkt

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Matka sisältää ohjelman mukaisen toiminnan, ohjelmassa mainitut bussikuljetukset, lennot, majoitukset, hotelliaamiaiset sekä matkanjohtajan palvelut. Matkan hintaan eivät sisälly messuliput.

Matka on tarkoitettu Muoviyhdistyksen jäsenille.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 31.3.2021 mennessä Niina Leskiselle: niina.leskinen@muoviyhdistys.fi

Ennakkomaksu 450 eur laskutetaan 15.4.2021 mennessä.

Peruutuskulu 15.6.2021 alkaen 100 %, mikäli peruutuspaikalle ei saada toista matkustajaa.

Paikkoja on 75 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muoviyhdistyksen FAKUMAN messumatka on erittäin suosittu.

Varaa siis paikkasi pikaisesti!