Vesa Salminen

Safeplast Oy valmistaa ja myy korkealaatuisia muovisia ja tekstiilisiä letkunsuojatuotteita, sekä letkujen niputustuotteita useisiin eri käyttökohteisiin. Safeplastin asiakkaisiin kuuluvat maailman johtavat hydrauliikan ja pneumatiikan jälleenmyyjät sekä merkittävät kone- ja laitevalmistajat.

Tekninen kehitys- ja kunnossapitopäällikkö. Vastaan tuotteidemme valmistukseen liittyvien koneiden ja laitteiden hankinnoista ja kehityksestä, mukaan lukien kunnossapito.

Tekniikan erikoisammattitutkinto/ HamK

Kokemus muovialalta:
n. 10 vuoden kokemus, muovituotteidemme valmistukseen liittyvien koneiden suunnittelu- ja kehitystoiminnan kautta.

Uuden ajantasaisen tiedon hankinta muovialalta ja mahdollisesti uusien yhteistyökumppaneiden löytäminen.

Erilaisiin yhdistyksen järjestämiin seminaareihin esim. extruusiopäivät. Odotan yhdistykseltä mielenkiintoisia seminaareja, joissa muovialan asiantuntijat ovat aktiivisesti mukana jakamassa tietojaan.

Miten muovi näkyy sinun joulussasi?
Ehkä konkreettisimmin se liittyy jouluruokien säilytykseen muoviastioissa.

Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulun odotusta kaikille MuoviPlast-lehden lukijoille.