Kauppi Kujala

LEDiL Oy, valmistava teollisuus / valaisimet. Standardi- ja Custom-optiikan valmistaja LED valoihin.

LEDiL Oy:n operatiivinen johtaja, vastuulla yrityksen koko ulkoistettu tuotanto, hankinta ja toimitusketju.

Diplomi-Insinööri -96, Teknillinen Korkeakoulu, Materiaali- ja Valmistustekniikka

Kokemus muovialalta:
Pitkä yli 20 vuoden kokemus valmistavasta teollisuudesta – tuotekehitys, hankinta- ja logistiikka ja valmistustekniikkatehtävistä. Muovien kanssa tekemisissä jonkin verran aikaisemmissa työtehtävissä ja nyt enemmän LEDil Oy:n kanssa.

Koko LEDiL Oy:n tuotanto on pääasiassa muoviraaka-aineisiin perustuvaa. Tunsin järjeväksi liittyä mukaan Muoviyhdistykseen tiedon hankkimisen ja verkostoitumisen merkeissä. Osa kotimaisista toimittajistamme on myös jäsenenä Muoviyhdistyksessä.

Tarkoitukseni on osallistua joihinkin Muoviyhdistyksen järjestämiin tapaamisiin ja messumatkoihin tarpeen mukaan.

Mikä on muovisin talviharrastuksesi?
Talvella tykkään käydä mm. laskettelemassa ystävien ja lasten kanssa. Luultavasti lasketteluvarusteistani löytyy muutamia muovisia osia.

Mukavaa talven jatkoa kaikille. Tänä vuonna on taas löytynyt paljon lunta kuntoiluun eri muodoissa.