Mikä on nimesi?
Joonas Korhonen

RPC PROMENS INDUSTRIAL NORDIC (Promens Oy), Muovipullojen, -kanistereiden ja -tynnyreiden valmistus (puhallusmuotti)

Tuotantopäällikkö, päivittäinen tuotannon pyörittäminen, työsuojelupäällikkö,

Insinööri, Amk

Kokemus muovialalta:
Nyt noin 3 viikkoa, aloitin elokuun alussa nykyisessä toimessani. Aiemmin olen toiminut huonekaluteollisuudessa.

Olen uusi alalla, ja luonnollisesti näin tämän hyvänä kanavana verkostoitua sekä saada tietoa alan asioista.

Olin jo mukana Muovigolfissa, ja minua kiinnostaa ainakin tällä hetkellä kaikki yhdistyksen toiminta.

Miten muovi näkyi sinun kesän vietossasi?
Kesä meni töissä, joten hyvin arkisissa asioissa pääasiassa. Kotona ollaan pohdittu muovin kierrätystä, joka alkaa nyt yleistyä kunnallisen jätehuollonkin toimesta.

Mukava liittyä mukavaan joukkoon, toivottavasti nähdään eri käänteissä ja pidetään kotimaan tekemistä yllä ja kehitetään suomalaista osaamista ja valmistamista.