Mikä on nimesi: 
Ismo Roponen

Yritys ja sen toimiala:
Portfolio House Oy on tuotteiden menestystekijöiden, kilpailukyvyn ja kannattavuuden kehittämiseen keskittyvä asiantuntijayritys. Toiminta painottuu tuotekehitykseen sekä valikoimien ja vaihto-omaisuuden optimointiin. Asiakkaina ovat valmistava teollisuus sekä tukku- ja kuluttajakauppa.

Toimenkuva ja työtehtävät:
Yrittäjä ja asiantuntija Portfolio Housen palveluiden takana. Toiminut aiemmin kehitys- ja johtotehtävissä KONE Oy:llä, STALA Oy:lla ja ORIMA-tuotteella

Koulutus/tutkinto:
Käsi- ja taideteollinen muotoilija (artenomi). Tämän lisäksi useita kehittämiseen ja johtamiseen liittyviä koulutusohjelmia.

Kokemuksesi muovialalta:
Olen ollut tuottamassa erilaisia ruisku- ja suulakepuristustuotteita lukuisissa tutkimus- , tuotekehitys- ja tuotteistushankkeissa yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Tunnen hyvin muovien mahdollisuudet ja rajoitteet.

Mikä sai sinut liittymään Muoviyhdistyksen jäseneksi?
Minua kiinnostaa muovituotteiden tulevaisuus ja kehitys ilmastomuutoksen vuoksi nopeasti muuttuvassa maailmassa. Teen töitä jo useiden materiaalien kilpailukyvyn kehittämiseksi ja toivon saavani asiakkaita myös muoviteollisuuden tuottajista.

Mihin toimintaan aiot osallistua ja mitä odotat Muoviyhdistykseltä?
Seuraan aktiivisesti uusio- ja biomuovien kehitystä. Haluan olla mukana soveltamassa uusia materiaaleja sekä auttaa yrityksiä mukautumaan tulevaisuuteen. Kaikki rakentava keskustelu muovien ympärillä kiinnostaa minua.

Terveisesi MuoviPlast-lehden lukijoille:
Mukavaa Joulua ja alkavaa talvea kaikille