Ismo Roponen

Portfolio House Oy on tuotteiden menestystekijöiden, kilpailukyvyn ja kannattavuuden kehittämiseen keskittyvä asiantuntijayritys. Toiminta painottuu tuotekehitykseen sekä valikoimien ja vaihto-omaisuuden optimointiin. Asiakkaina ovat valmistava teollisuus sekä tukku- ja kuluttajakauppa.

Yrittäjä ja asiantuntija Portfolio Housen palveluiden takana. Toiminut aiemmin kehitys- ja johtotehtävissä KONE Oy:llä, STALA Oy:lla ja ORIMA-tuotteella

Käsi- ja taideteollinen muotoilija (artenomi). Tämän lisäksi useita kehittämiseen ja johtamiseen liittyviä koulutusohjelmia.

Kokemuksesi muovialalta:
Olen ollut tuottamassa erilaisia ruisku- ja suulakepuristustuotteita lukuisissa tutkimus- , tuotekehitys- ja tuotteistushankkeissa yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Tunnen hyvin muovien mahdollisuudet ja rajoitteet.

Minua kiinnostaa muovituotteiden tulevaisuus ja kehitys ilmastomuutoksen vuoksi nopeasti muuttuvassa maailmassa. Teen töitä jo useiden materiaalien kilpailukyvyn kehittämiseksi ja toivon saavani asiakkaita myös muoviteollisuuden tuottajista.

Seuraan aktiivisesti uusio- ja biomuovien kehitystä. Haluan olla mukana soveltamassa uusia materiaaleja sekä auttaa yrityksiä mukautumaan tulevaisuuteen. Kaikki rakentava keskustelu muovien ympärillä kiinnostaa minua.

Mukavaa Joulua ja alkavaa talvea kaikille