Henna Niemelä-Anttonen

Tampereen teknillinen yliopisto, Materiaaliopin laitos, Pinnoitustekniikan tutkimusryhmä

Väitöskirjatutkija, vastaan tutkimuksen suunnittelusta ja toteutuksesta, opinnäytteiden ohjauksesta sekä toimin akatemian ja teollisuuden yhteisissä projekteissa.

Materiaalitekniikan DI, tohtorikoulutettava

Kokemus muovialalta:
Olen sivunnut aihetta jo AMK-opinnoissa analysoiden muovituotteiden lisäaineita. Tämän jälkeen päädyin vielä syventämään oppimista valmistuen DI:ksi pääaineenani polymeerit ja biomateriaalit. Sama suunta jatkuu vielä väitöskirjassani, missä tutkin polymeerien ominaisuuksia jäätymisen ja kylmäkeston osalta.

Minulle suositeltiin jäsenyyttä ja olenkin jo huomannut, kuinka loistava yhdistystoiminta onkaan verkostoitumiseen ja uuden oppimiseen.

Erilaiset tapahtumat ovat varmasti loistava keino tutustua alan toimijoihin ja potentiaalisiin tulevaisuuden työnantajiin.

Menestyksekästä syksyä ja tapaamisiin tulevissa tapahtumissa! Voit myös laittaa minulle verkostoitumispyyntöä LinkedInissä.