Heli Salomaa

Kemi-Intressen AB , Finnish Branch (huhtikuusa. 2017 alkaen). Kemi-Intressen AB on osa saksalaista Nordmann Rassman-konsernia. Eurooppalainen erikoiskemikaalien toimittaja ja jälleenmyyjä lukuisille teollisuuden aloille mm.muoviteollisuudelle.

Suomen myyntikonttorin vetäjä (myynti-ja tuotepäällikkö) , vastuualueena Suomen markkina ( muoviteollisuuden osalta osin myös muut Pohjoismaat) ja Balttian maat

kemian insinööri ja kauppatieteiden kandidaatti

Kokemus muovialalta:
yli 12 vuotta, aikaisempi työnantajani oli Premix Oy

Verkostoituminen ja alan tapahtumat kiinnostavat (olen ollut jäsenenä myös Premixissä ollessani)

Mahdollisimman moneen toimintaan ajan sallimissa puitteissa.

Mukava ”palata”osin tuttuun porukkaan ja toisaalta tutustua uusiin muovialan osaajiin. Tarjoan myös mielelläni yhdessä lukuisten päämiestemme kanssa apua ja asiantuntemusta erilasissa muoviin liittyvissä raaka-ainetarpeissa.