Eino Heinonen

Protolabs – Digitaalinen valmistus (Ruiskuvalu, 3D-tulostus ja koneistus)

Suomen myyntivastaava

KTM – Kansainvälinen yritysviestintä

Kokemuksesi muovialalta:
Alalla tapahtuu paljon ja on mielenkiintoista olla mukana tuotekehitysprojekteissa missä testaillaan eri muoveja ja haetaan erilaisia ominaisuuksia materiaalivalinnalla osalle. Yleisesti ottaen löytyy projektiin kuin projektiin sopiva materiaali ja valmistusprosessi mistä lähteä liikkeelle.

Mielenkiinto muoviin ja tietenkin se, että Protolabs tekee muoviosia ja on vaikuttaja alalla. Kun olin PlastExpo messuilla Helsingissä maaliskuussa, tutustuin ensimmäistä kertaa Muoviyhdistykseen ja päätin liittyä.

Heti kun taas voi, niin toivon, että pääsisin osallistumaan tapahtumiin aina kun kalenteri mahdollistaa. Odotukset ovat tietenkin, että pääsee tapaamaan alan vaikuttajia ja oppimaan alasta enemmän.

Mikä on muovisin kesäharrastuksesi?
Golf

Hyvää ja turvallista kesää kaikille!